Kyllingbryst fyldt m/tomat og krydderurter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1518
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 knsp.
Salt, groft
8 stk
Semidryed tomater (ikke dem i olie)
2 knsp.
Peber, friskkværnet
4 tbsp.
Olivenolie

Lav en lomme i hvert kyllingebryst med en skarp kniv – pas på der ikke skæres igennem i siderne.
Hak tomat, basillikum, parmesan og ristede pinjekerner i en blender eller multihakker og tilsæt olivenolie efter behov. Pestoen må gerne have en lidt fast konsistens. Smag til med peber og salt – vær lidt varsom med saltet da parmesanen i sig selv er ret salt.
Fyld kyllingbrysterne med pestoen og pak dem ind i kalkunbacon – ca. 3 skiver pr kyllingbryst.
Læg derefter kyllingbrysterne på et ildfast fad ig sæt dem i ovnen ca. 40 min på 200 grader.
Bruges der en varmluftovn skal temperaturen nedsættes en smule – ca. 180 grader.
Til retten serveres der en god salat, kogte ris eller pasta.


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?