- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1518
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 16, 2010
- 2 knsp.
- Salt, groft
- 8 stk
- Semidryed tomater (ikke dem i olie)
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 4 tbsp.
- Olivenolie
Lav en lomme i hvert kyllingebryst med en skarp kniv – pas på der ikke skæres igennem i siderne.
Hak tomat, basillikum, parmesan og ristede pinjekerner i en blender eller multihakker og tilsæt olivenolie efter behov. Pestoen må gerne have en lidt fast konsistens. Smag til med peber og salt – vær lidt varsom med saltet da parmesanen i sig selv er ret salt.
Fyld kyllingbrysterne med pestoen og pak dem ind i kalkunbacon – ca. 3 skiver pr kyllingbryst.
Læg derefter kyllingbrysterne på et ildfast fad ig sæt dem i ovnen ca. 40 min på 200 grader.
Bruges der en varmluftovn skal temperaturen nedsættes en smule – ca. 180 grader.
Til retten serveres der en god salat, kogte ris eller pasta.