- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 14180
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 2, 2011
- 4 tbsp.
- Flødeost, 60+
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 4 stk
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 2 stk
- Kyllingebryst, filet
Det er let, hurtigt og meget smagfuldt.
De forskellige rodfrugter med olivienolie, akaciehonning salt og peber var skåret i mindre stykker og kom i ovnen 30 minutter før de 2 stykker kyllingefilet.
To spisefulde ost (krydderost, pikant eller lignende) på hver kyllingfilet, der efterfølgende pakkes ind i to skiver seranoskinke. Sluttelig krydres godt med peber.
Lægges oven på rodfrugterne (der allerede har fået 30 min ved 200 grader) i ovnen. ca. 30 min. ved 200 grader.
God fornøjelse.
Hvor mange gr./kg. rodfrugter