Kyllingbryst med ost og seranoskinke på bund af rodfrugter

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
14180
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 tbsp.
Flødeost, 60+
1 tsk.
Peber, friskkværnet
4 stk
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
2 stk
Kyllingebryst, filet
Kyllingbryst med ost og seranoskinke på bund af rodfrugter

Det er let, hurtigt og meget smagfuldt.
De forskellige rodfrugter med olivienolie, akaciehonning salt og peber var skåret i mindre stykker og kom i ovnen 30 minutter før de 2 stykker kyllingefilet.
To spisefulde ost (krydderost, pikant eller lignende) på hver kyllingfilet, der efterfølgende pakkes ind i to skiver seranoskinke. Sluttelig krydres godt med peber.
Lægges oven på rodfrugterne (der allerede har fået 30 min ved 200 grader) i ovnen. ca. 30 min. ved 200 grader.
God fornøjelse.


En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på marts 15, 2015

    Hvor mange gr./kg. rodfrugter

    Bedømmelse: 3.5/5. Fra 2 stemmer.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?