Kyllinge-fars fad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
180 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3293
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Salt, groft
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
500 g
Hakket kalv og flæsk, 18 %
250 g
Champignon
2 stk
Butterdej, plader, frosne
1 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Kylling
1/2 l
Fløde 38 %, Piskefløde
2 dl
Vand

Kyllingen koges 1 time, kødet pilles fra og skæres i tern.
Hakket kalv og flæsk røres med vand og smages til med hvidløg, salt og peber.
Champignon renses og skives, hvorefter de svitses i en gryde. Fløden tilsættes, giv et opgkog.
Smør et ildfast fad med lidt fedtstof, fordel farsen i bunden af fadet. Ovenpå lægges kyllingen og øverst champignon stuvningen.
Butterdejen rulles ud til lidt længere end fadet, skæres i strimler på ca. 1 cm, og lægges som et gitter øverst i fadet.
Bages 1 time ved 200 grader.
Serveres med ris eller kartofler, samt groft brød. Det er ikke nødvendigt med sauce til retten, da fløde stuvningen er nok.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?