- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 180 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3293
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 19, 2009
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 500 g
- Hakket kalv og flæsk, 18 %
- 250 g
- Champignon
- 2 stk
- Butterdej, plader, frosne
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Kylling
- 1/2 l
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 2 dl
- Vand
Kyllingen koges 1 time, kødet pilles fra og skæres i tern.
Hakket kalv og flæsk røres med vand og smages til med hvidløg, salt og peber.
Champignon renses og skives, hvorefter de svitses i en gryde. Fløden tilsættes, giv et opgkog.
Smør et ildfast fad med lidt fedtstof, fordel farsen i bunden af fadet. Ovenpå lægges kyllingen og øverst champignon stuvningen.
Butterdejen rulles ud til lidt længere end fadet, skæres i strimler på ca. 1 cm, og lægges som et gitter øverst i fadet.
Bages 1 time ved 200 grader.
Serveres med ris eller kartofler, samt groft brød. Det er ikke nødvendigt med sauce til retten, da fløde stuvningen er nok.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.