- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 3422
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 6, 2011
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Oregano, tørret
- 200 g
- Kylling
- 2 knsp.
- Spidskommen, stødt
- 1 tsk.
- Salt og peber
Kyllingepizza, hvor der er brugt kylling fra dagen før. Ellers bruges kyllingefilet i strimler, så skal det bare steges lidt ekstra igennem. Pizzadej: Lav dejen selv el. køb færdig pizzadej. Rør gær ud i lunkent vand og tilsæt salt, olie og mel lidt af gangen. Æltes glat og hæver i 30 minutter. Kylling-tomatsovs: Svits løg, hvidløg, peber og kyllingestrimler af i olivenolie, og tilsæt krydderier, tomatkoncentrat, og hakkede tomater. Tilsæt vand, og lad det koge godt ind, mens pizzadejen hæver. Smag til med lidt ekstra krydderier, hvis nødvendigt. Lad sovsen køle lidt af. Ælt pizzadejen igennem, og rul den tyndt ud. Læg på en plade med bagepapir, og kom kylling-tomatblandingen på, drys evt. over med friske løgstrimler og rød peber efter smag. Kom tilsidst mild ost på, revet el. i skiver, som topping. Drys over med ekstra oregano, og dryp lidt olivenolie over. Bages i forvarmet ovn midterste rille ved 225 grader i ca. 15 minutter. Velbekomme!