Kyllingebryst i baconsvøb og grønsager

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
2665
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

1: Kyllingefileterne smøres med pesto og krydres med salt og peber.
2: Baconskiverne rulles omkring fileterne og de steges omkring tyve minutter ved 200 grader i ovnen.
3: Peberfrugterne renses og skæres i grove stykker og sauteres sammen med oliven, kapers, finthakkede hvidløgsfed og grofthakket persille.
4: De sauterede grønsager serveres med kyllingen i baconsvøb og eventuelt med ris.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?