- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Svær
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6028
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 29, 2013
Skær løg, hvidløg og kyllingebrysterne i tern. Steg først løg og hvidløg til de er klare.
Steg derefter kyllingebrysterne med.
Skær tomaterne i halve og kom dem på panden – steg til tomaterne giver væde fra sig. Krydr med salt, peber og spidskommen.
Skær hvidkålen i tynde strimler. Kom dem og derefter kyllingeblandingen i pandekagerne, rul dem sammen og læg dem tæt i et ildfast fad. Strø ost over.
Bages i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 10 minutter.
Server med salat, en klat creme fraiche og en klat salsa.
I hele retten
Pr. pandekage
Energiprocent
Energi
7066 kJ / 1680 kcal
1766 kJ / 420 kcal
Protein
147 g
36,75 g
35 E%
Kulhydrat
145 g
36,25 g
36 E%
Fedt
55 g
13 g
29 E%
Kostfibre
7 g
1, 75g