Kyllingefajitas med kål

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Svær
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4548
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Kyllingebryst, filet
1 stk
Løg eller zittauerløg
Kyllingefajitas med kål

Skær løg, hvidløg og kyllingebrysterne i tern. Steg først løg og hvidløg til de er klare.
Steg derefter kyllingebrysterne med.
Skær tomaterne i halve og kom dem på panden – steg til tomaterne giver væde fra sig. Krydr med salt, peber og spidskommen.
Skær hvidkålen i tynde strimler. Kom dem og derefter kyllingeblandingen i pandekagerne, rul dem sammen og læg dem tæt i et ildfast fad. Strø ost over.
Bages i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 10 minutter.
Server med salat, en klat creme fraiche og en klat salsa.
 
 
 
I hele retten
Pr. pandekage
Energiprocent
Energi
7066 kJ / 1680 kcal
1766 kJ / 420 kcal
 
Protein
147 g
36,75 g
35 E%
Kulhydrat
145 g
36,25 g
36 E%
Fedt
55 g
13 g
29 E%
Kostfibre
7 g
1, 75g
 

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?