Kyllingefilet med pikant ost og parmaskinke

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
11815
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Paprika
2 stk
Hvidløg, fed
2 stk
rødløg
1 kg
Kartofler
6 stk
Kyllingebryst, filet
2 tsk.
Salt, groft
6 tbsp.
Flødeost, med krydderurter
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 dl
Olivenolie
6 skive(r)
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
1/2 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
Kyllingefilet med pikant ost og parmaskinke

Kartoflerne skrælles og skæres i tynde både. Løgene pilles og hakkes sammen med de to fed hvidløg og den halve chili. Alle dele puttes i et ildfast fad og røres rundt sammen med med olivenolien, salt, peber og paprika.
Hver enkelt kyllingfilet krydderes med paprika, salt og peber. Der kommes en skefuld pikantost ovenpå hver enkelt filet og et stykke parmaskinke (eller tilsvarende) rulles rundt om.
Der gøres plads til de “rullede” kyllingfileter i det ildfaste fad med kartoflerne. Fadet placeres midt i ovnen i ca. 30 – 40 min. ved 180 grader.
Kan serveres med en frisk salat.


2 comments

  1. Anonym sagde på december 12, 2013

    kyllingbryst med ost og

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på december 17, 2013

    Hej Ruth

    Bedømmelse: 1.0/5. Fra 2 stemmer.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?