- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 11815
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 9, 2010
- 1 tsk.
- Paprika
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- rødløg
- 1 kg
- Kartofler
- 6 stk
- Kyllingebryst, filet
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 6 tbsp.
- Flødeost, med krydderurter
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 dl
- Olivenolie
- 6 skive(r)
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 1/2 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde både. Løgene pilles og hakkes sammen med de to fed hvidløg og den halve chili. Alle dele puttes i et ildfast fad og røres rundt sammen med med olivenolien, salt, peber og paprika.
Hver enkelt kyllingfilet krydderes med paprika, salt og peber. Der kommes en skefuld pikantost ovenpå hver enkelt filet og et stykke parmaskinke (eller tilsvarende) rulles rundt om.
Der gøres plads til de “rullede” kyllingfileter i det ildfaste fad med kartoflerne. Fadet placeres midt i ovnen i ca. 30 – 40 min. ved 180 grader.
Kan serveres med en frisk salat.
kyllingbryst med ost og
Hej Ruth