Kyllingegryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
100 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1990
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Denne ret smager simpelthen fantastisk.
Kanelet gnides ind i kødet og lægges så i yoghurten. Lad det trække i en halv time. Hak hvidløg og løg, fjern kernerne fra chilien og hak dem. Sauter det hele i en gryde sammen med spidskommen. Rør paprikaen i og lad kyllingekødet dryppe lidt af (gem yoghurten). Læg kødet (hvis der er skin på skal det fjernes) i gryden og hæld kyllingfond, citronskal, rød peber hakket i stykker og halvdelen af yoghurten i. Rør det godt rundt og lad det simre i en time under låg. Rør majsstivelsen sammen med den sidste halvdel af yoghurten og rør det så i gryden. Kog det hele op og lad det lige simre nogle minutter. Server så sammen med ris.
God fornøjelse!


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?