- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1990
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 11, 2009
Denne ret smager simpelthen fantastisk.
Kanelet gnides ind i kødet og lægges så i yoghurten. Lad det trække i en halv time. Hak hvidløg og løg, fjern kernerne fra chilien og hak dem. Sauter det hele i en gryde sammen med spidskommen. Rør paprikaen i og lad kyllingekødet dryppe lidt af (gem yoghurten). Læg kødet (hvis der er skin på skal det fjernes) i gryden og hæld kyllingfond, citronskal, rød peber hakket i stykker og halvdelen af yoghurten i. Rør det godt rundt og lad det simre i en time under låg. Rør majsstivelsen sammen med den sidste halvdel af yoghurten og rør det så i gryden. Kog det hele op og lad det lige simre nogle minutter. Server så sammen med ris.
God fornøjelse!