Kyllingeinderfilet med båndpasta.

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1751
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Kyllingeinderfileterne skæres i mundrette stykker. De krydres med salt og peber og brunes i smør/olie til de har skiftet farve. tilsættes derefter ca. 1/2 dl vand og steger nu videre ved svag varme i ca. 6- 7 minutter. Rør jævnligt for at undgå at det brænder på.
Imedens koges båndpastaen ( gerne den grønne med spinat ) i ca. 2-3 min. eller som angivet på pakken. Når kødet er færdigstegt kommes først citronpestoen i under omrøring og derefter  fløden, og til sidst kommes pastaen over i gryden, og alt gives et opkog og er nu færdig til servering evt. sammen med en let salat.
Hvis man vil spare kalorier, kan man bruge fløde 13 % eller madfløde 7 %  i stedet for piskefløde.
Hvis man ikke har citronpesto, kan man bruge basilikumpesto og så smage retten til med citron.


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?