- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1751
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 28, 2011
Kyllingeinderfileterne skæres i mundrette stykker. De krydres med salt og peber og brunes i smør/olie til de har skiftet farve. tilsættes derefter ca. 1/2 dl vand og steger nu videre ved svag varme i ca. 6- 7 minutter. Rør jævnligt for at undgå at det brænder på.
Imedens koges båndpastaen ( gerne den grønne med spinat ) i ca. 2-3 min. eller som angivet på pakken. Når kødet er færdigstegt kommes først citronpestoen i under omrøring og derefter fløden, og til sidst kommes pastaen over i gryden, og alt gives et opkog og er nu færdig til servering evt. sammen med en let salat.
Hvis man vil spare kalorier, kan man bruge fløde 13 % eller madfløde 7 % i stedet for piskefløde.
Hvis man ikke har citronpesto, kan man bruge basilikumpesto og så smage retten til med citron.