- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2079
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 6, 2009
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 4 stk
- Kylling, lår, kød og skind, rå
- 1/2 tsk.
- Paprika
- 75 stk
- Mandler
- 1 stk
- Æg
Gnid lårene med salt og paprika og lad dem trække i krydderierne i en halv time. Hak mandlerne fint. Pisk ægget sammen og vend kyllingen i det. Vend lårene i mandlerne og pres mandlerne lidt ind i kødet. Smør et ildfast fad og læg kyllingelårene i det. Steg dem ved 220 grader i tre kvarter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.