Kyllingeoverlår m. knasende skind

Bedømmelse: 3.8/5. Fra 8 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Buffet
Hovedret
Visninger
25307
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 tbsp.
Rasp
4 tsk.
Sennep
4 stk
Kylling, lår, kød og skind, rå
1/2 tsk.
Salt, groft
Kyllingeoverlår m. knasende skind

Der er uendelig mange muligheder, hvis man lave noget så simpelt som kyllingeoverlår til en lækker middag. Denne ret er let og kræver et minimum af arbejdsindsats.
Start med at forvarme ovnen til 200 grader.
Læg de frosne kyllingeoverlår i et smurt ildfast fad.
Smør med sennep og drys rasp.
Drys lidt groft salt over.
Sæt retten i oven i ca. 60 minutter. Lårene skal være gennemstegt.Serveringsforslag:
·       Serveres med kogte kartofler og en god sovs. Det kunne f.eks. være: Spicy tomatsovs https:/restemad-spicy-tomatsovs-4424/ eller Rød pebersovs https:/sovs-roed-pebersovs-4423/
·       Lav en lækker salat.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?