- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 1174
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 13, 2011
En lækker kyllinge-pastaret med spidskål og dild:
Mariner kyllingefileter i mindre stykker i olie, citron, hvidløg, salt og peber en time før tilberedning. Skær spidskål i strimler, og forårsløg i tern. Svits kyllingestykkerne af med marinaden ved medium-høj varme og steg af 4-5 minutter på hver side. Tilsæt spidskål og forårsløg og svits med. Tilsæt fløde, citron, revet citronskal, økologisk, og rigeligt friskhakket dild, og smag til med salt og peber. Kog retten lidt under låg fem minutter.
Server med frisk bånd-spaghetti.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.