Kyllingepande m/ spidskål & frisk pasta i dild-citron flødesovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Hovedret
Visninger
1174
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Kyllingepande m/ spidskål & frisk pasta i dild-citron flødesovs

En lækker kyllinge-pastaret med spidskål og dild:
Mariner kyllingefileter i mindre stykker i olie, citron, hvidløg, salt og peber en time før tilberedning. Skær spidskål i strimler, og forårsløg i tern. Svits kyllingestykkerne af med marinaden ved medium-høj varme og steg af 4-5 minutter på hver side. Tilsæt spidskål og forårsløg og svits med. Tilsæt fløde, citron, revet citronskal, økologisk, og rigeligt friskhakket dild, og smag til med salt og peber. Kog retten lidt under låg fem minutter.
Server med frisk bånd-spaghetti.
Velbekomme!




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?