Kyllingestykker med pikantost og seranoskinke

Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3697
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
6 stk
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
1 tsk.
Paprika
3 stk
Kyllingebryst, filet
3 tbsp.
Flødeost, med krydderurter
1 tsk.
Peber, friskkværnet
Kyllingestykker med pikantost og seranoskinke

Kyllingestykkerne bliver på ingen måde tørre, men friske med sin egen bløde smag!
Hver enkelt kyllingfilet deles i to – på langs. Krydderes med paprika, salt og peber. Der kommes en 1/2 skefuld pikantost ovenpå hver filet stykke og et stykke serano skinke rulles rundt om. Sluttelig krydders med friskkværnet peber.
Ca. 40 min. i ovnen ved 180 grader på et ildfast fad.
Tilbehør: Ovnbagte rodfrugter.


2 comments

  1. Den ukendte kok sagde på januar 30, 2011

    Let at lave, men smager

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på december 7, 2014

    Vin som anbefales til retten:

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?