- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3697
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 27, 2011
- 6 stk
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 1 tsk.
- Paprika
- 3 stk
- Kyllingebryst, filet
- 3 tbsp.
- Flødeost, med krydderurter
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
Kyllingestykkerne bliver på ingen måde tørre, men friske med sin egen bløde smag!
Hver enkelt kyllingfilet deles i to – på langs. Krydderes med paprika, salt og peber. Der kommes en 1/2 skefuld pikantost ovenpå hver filet stykke og et stykke serano skinke rulles rundt om. Sluttelig krydders med friskkværnet peber.
Ca. 40 min. i ovnen ved 180 grader på et ildfast fad.
Tilbehør: Ovnbagte rodfrugter.
Let at lave, men smager
Vin som anbefales til retten: