- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 9151
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 10, 2011
- 3 stk
- Porre
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 1/2 dl
- Smelteost, revet ost 30+
- 2 dl
- Hvidvin
- 500 g
- Kyllingebryst, filet
- 300 g
- Bacon i strimler
- 4 dl
- Fløde 18 %
Kyllingestykker på cremet porrebund er velsmagende og let at lave.
Porrerne skæres i skiver og steges på panden sammen baconstrimlerne.
Hvidvin og fløden tilsættes og der krydres med peber.
Bring blandingen i kog og hæld den i et ovnfast fad.
Kyllingestykkerne (det kan også være hele bryststykker) steges på panden – krydr med peber.
Kyllingestykkerne lægges oven på blandingen i det ildfaste fad.
Kom ost oven på kyllingestykkerne.
Kom det i ovnen i ca. 25 min ved 225 grader.
Serveres med ris.
… hvordan kan der kun være
Det lyder utroligt lækkert,
Hej Barbara, det skyldes at
… ahaaa – det giver mere
Jeg har lige lavet den til
Den smager immervæk
Hallihallohalløjjjsssa
Hej Hans
det kunne da være sjovt/rart
Heij Niels hvis du går på
Den skal helt klart prøves:)
Hej med jer
Kan man ikke bruge noget
Kan man ikke bruge noget
Brug æblemost istedet
Hej Gitte
Hej Gitte Nielsen§
Kan man ikke bruge noget
Tusind tak for svarerne.