Kyllingestykker på cremet porrebund

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
9151
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Porre
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 1/2 dl
Smelteost, revet ost 30+
2 dl
Hvidvin
500 g
Kyllingebryst, filet
300 g
Bacon i strimler
4 dl
Fløde 18 %
Kyllingestykker på cremet porrebund

Kyllingestykker på cremet porrebund er velsmagende og let at lave.
Porrerne skæres i skiver og steges på panden sammen baconstrimlerne.
Hvidvin og fløden tilsættes og der krydres med peber.
Bring blandingen i kog og hæld den i et ovnfast fad.
Kyllingestykkerne (det kan også være hele bryststykker) steges på panden – krydr med peber.
Kyllingestykkerne lægges oven på blandingen i det ildfaste fad.
Kom ost oven på kyllingestykkerne.
Kom det i ovnen i ca. 25 min ved 225 grader.
Serveres med ris.


19 comments

  1. Anonym sagde på januar 13, 2011

    … hvordan kan der kun være

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på januar 13, 2011

    Det lyder utroligt lækkert,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på januar 13, 2011

    Hej Barbara, det skyldes at

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Anonym sagde på januar 16, 2011

    … ahaaa – det giver mere

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  5. Anonym sagde på januar 21, 2011

    Jeg har lige lavet den til

    Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
  6. Den ukendte kok sagde på januar 27, 2011

    Den smager immervæk

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  7. Anonym sagde på marts 7, 2013

    Hallihallohalløjjjsssa

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  8. Den ukendte kok sagde på marts 7, 2013

    Hej Hans

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  9. Anonym sagde på marts 7, 2013

    det kunne da være sjovt/rart

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  10. Anonym sagde på marts 7, 2013

    Heij Niels hvis du går på

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  11. Anonym sagde på marts 11, 2013

    Den skal helt klart prøves:)

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  12. Anonym sagde på august 24, 2014

    Hej med jer

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  13. Anonym sagde på februar 22, 2015

    Kan man ikke bruge noget

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  14. Anonym sagde på februar 23, 2015

    Kan man ikke bruge noget

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  15. Anonym sagde på februar 23, 2015

    Brug æblemost istedet

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  16. Den ukendte kok sagde på februar 23, 2015

    Hej Gitte

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  17. Anonym sagde på februar 23, 2015

    Hej Gitte Nielsen§

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  18. Anonym sagde på februar 23, 2015

    Kan man ikke bruge noget

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  19. Anonym sagde på februar 25, 2015

    Tusind tak for svarerne.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?