- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1363
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 6, 2009
- 250 g
- Porre
- 1 1/2 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 1/2 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 4 tbsp.
- Parmesan, frisk
- 2 stk
- Kyllingebryst, filet
- 250 g
- Spinat, helbladet, frossen
Skær kyllingekødet i terninger. Snit porren fint. Kom de to ting sammen med risen i en gryde. Hæld halvdelen af bouillonen i gryden og bring det i kog. Lad det koge i et kvarter under låg ved svag varme. Skyl og rens spinaten, riv den evt i mindre stykker. Bland det i gryden med resten af bouillonen. Lad det koge fem minutter mere. Smag til med salt og peber og drys med parmesan ved servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.