- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 5 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5377
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 9, 2011
- 1/2 stk
- Broccoli
- 1 dl
- letmælk
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 stk
- Porre
- 2 stk
- Æg
- 200 g
- Kogt kyllingekød (uden skind og ben)
- 250 ml
- Creme fine 7%
- 1 stk
- Færdig tærtebund
Nem og lækker tærte. Køb en færdig bund i supermarkedet, så kan det ikke blive nemmere.
Skær porren i skiver og peberfrugten i mindre stykker. Pluk små buketter af broccolien. Sauter grønsagerne på en pande, så en del af grønsagsvæsken fordamper. Tilsæt herefter cremefine. Kom friskkværner peber og salt i og lad det simre nogle minutter. Tag det af varmen og lad det køle. Pisk æg og mælk sammen med friskkværnet peber og salt. Kom grønsagerne i skålen sammen med cremefine og bland det sammen med æggene. Smør en tærteform og læg dejen i formen. Fordel kyllingen i bunden og kom så resten af fyldet i oven på. Fold kanterne ned. Bag tærten i ovnen ved 180 grader i cirka 35 minutter til tærten er fast.
Server den med en lækker salat.
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.