Kyllingetærte

Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
5 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5377
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 stk
Broccoli
1 dl
letmælk
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 stk
Porre
2 stk
Æg
200 g
Kogt kyllingekød (uden skind og ben)
250 ml
Creme fine 7%
1 stk
Færdig tærtebund

Nem og lækker tærte. Køb en færdig bund i supermarkedet, så kan det ikke blive nemmere.
Skær porren i skiver og peberfrugten i mindre stykker. Pluk små buketter af broccolien. Sauter grønsagerne på en pande, så en del af grønsagsvæsken fordamper. Tilsæt herefter cremefine. Kom friskkværner peber og salt i og lad det simre nogle minutter. Tag det af varmen og lad det køle. Pisk æg og mælk sammen med friskkværnet peber og salt. Kom grønsagerne i skålen sammen med cremefine og bland det sammen med æggene. Smør en tærteform og læg dejen i formen. Fordel kyllingen i bunden og kom så resten af fyldet i oven på. Fold kanterne ned. Bag tærten i ovnen ved 180 grader i cirka 35 minutter til tærten er fast.

Server den med en lækker salat.

Velbekomme


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?