- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7604
- Pris pr. Portion
- 23.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 13, 2013
- 2 stk
- Kyllingebryst, filet
- 2 stk
- porrer
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 stk
- chili, rå eller syltet
- 2 1/2 dl
- Madlavningsfløde 8%
- 2 tsk.
- Sambal oelek (chili)
- 1 tbsp.
- Hvedemel
En meget smagfuld ret, der kan gøres mere eller mindre stærk ved hjælp af chili og sambal oelek. Hvis du vælger at bruge den foreslåede mængde, får du en ret med bid i.
Kyllingestykkerne klargøres og krydres med friskkværnet peber og steges på panden.
Chili stykket (medium stærk, tørret og fra eget drivhus) finthakkes, porrer og rød peber grov hakkes.
Svitses på panden i lidt olie når kyllingestykkerne er færdig stegte.
Melet drysses over grønsagerne lige før fløden og sambal oelek også hældes på panden.
Lad det få et opkog og læg kyllingestykkerne på panden.
Kan serveres med pasta, ris eller kartofler.
Har I opskriften på John