Kyllingfilet med porrer, rød peber og chili

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7604
Pris pr. Portion
23.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Kyllingebryst, filet
2 stk
porrer
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 stk
chili, rå eller syltet
2 1/2 dl
Madlavningsfløde 8%
2 tsk.
Sambal oelek (chili)
1 tbsp.
Hvedemel
Kyllingfilet med porrer, rød peber og chili

En meget smagfuld ret, der kan gøres mere eller mindre stærk ved hjælp af chili og sambal oelek. Hvis du vælger at bruge den foreslåede mængde, får du en ret med bid i.
Kyllingestykkerne klargøres og krydres med friskkværnet peber og steges på panden.
Chili stykket (medium stærk, tørret og fra eget drivhus) finthakkes, porrer og rød peber grov hakkes.
Svitses på panden i lidt olie når kyllingestykkerne er færdig stegte.
Melet drysses over grønsagerne lige før fløden og sambal oelek også hældes på panden.
Lad det få et opkog og læg kyllingestykkerne på panden.
Kan serveres med pasta, ris eller kartofler.


2 comments

  1. Anonym sagde på februar 17, 2013

    Har I opskriften på John

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?