- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3964
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 4, 2010
- 150 g
- Sukker (melis)
- 1 1/2 dl
- letmælk
- 30 g
- Smør, saltet
- 2 tsk.
- bagepulver
- 150 g
- Hvedemel
- 1 tbsp.
- Kanel blandet med sukker
- 2 stk
- Æble / æbler
Bland mel og bagepulver og smuldr smør i.Tilsæt sukker og mælk og saml dejen hurtigt (dejen er meget lind i konsistensen).Kom dejen i en tærte-eller springform beklædt med bagepapir. Læg æblebådene (Skræl æblerne og skær dem i både) og tryk dem let ned i dejen og drys med kanelsukker.Bag æbletærten ved 220 grader i 20-25 min.
TIP: Æbletærten kan med fordel spises både med eller uden en let cremefraiche blandet med lidt vanillesukker.
Nem og ligetil, smager kanon
Den skal jeg prøve, så den
Dejlig nem og hurtig at lave
Jeg har lavet denne opskrift
Hej,
Hej Lina