- Forberedelsestid
- 7 minutter
- Tilberedningstid
- 7 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Dessert
Sommer - Visninger
- 2720
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 15, 2010
- 2 1/2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 8 dl
- Kærnemælk
- 1 l
- Ymer naturel
- 500 g
- Sukker (melis)
- 1 tbsp.
- Vaniljesukker
Mængde: ca. 2 l. NB: Røres med en grydeske, for at man ikke ødelægger mælkestrukturen, og man får en lækker cremet konsistens på koldskålen.
Fremgangsmåde:
Hæld ymer, kærnemælk og creme fraice i en skål, og rør det sammen.
Tilsæt sukker under omrøring, smag til om du ønsker det sødere.
Smag til med vaniljesukker.
Stilles i køleskabet og serveres kold m. feks. kammerjunkere.
Tip. For en lidt friskere version til sommervarmen, tilsæt nogle blendede frugter feks. jordbær J
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.