Lækker græsk farsbrød med tilbehør
- Mona Lillelund Ovesena
- Hovedreta
- Midt imellem
- a
- 6121
Ingredienser

1 pk. Pandekager, 1 gl. tomatsalsa, 1 avocado, 3 forårsløg, ½ agurk, ½ peberfrugt, 2 tomat, salat, 1 ds. majs,1 pk. kyll
Start med at blande farsen til dellerne – hak løg, hvidløg og dild fint og bland det i kødet sammen med soya, fiskesauce, ingefær, salt og peber
Rør sukker og olie sammen i en skål. Tilføj mælken imens du rører, og bland godt. I en anden skål blandes melet, havregryn, bagepulver og vanill
Vask tomaterne og skær dem i skiver.Bland salatdressingen og hæld den over tomaterne.Drys evt. purløg/finthakket løg over.Lad trække min. 30 minu
Kog kartoflerne møre (uden salt) og damp dem tørre. Tag gryden af blusset og rør smør og piskefløde i. Æggeblommerne piskes i et ad gangen og mo
Koteletterne vendes i karry og brunes på panden - brug enten smør eller margarine. Når de er færdigstegte lægges de i et velsmurt ildfast fad og
Kommentarer