- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 10116
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 15, 2012
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 kg
- Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 200 g
- Feta, 40+
- 2 stk
- Æg
- 2 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 8 stk
- Kartofler
- 1/2 dl
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
Græsk farsbrød med tzatziki og bådkarfofler. Kartoflerne vaskes og skæres i både. De vendes i olie og og kommes på en bradepande. Steges i ovnen i 30 – 45 minutter ved 200 grader.
Oksekødet blandes med hakkede perberfruger, løg, feta, revet hvidløg og æggene. Smages til med salt og peber. Farsen formes som et brød i et ildfast fad. Pensles med olie og bages i ovnen i 30 – 45 minutter ved 200 grader.
Agurkerne rives og vrides i et viskestykke. Blandes i en skål med yoghurt og hvidløg og smages til med salt. Du kan finde en opskrift på tzatziki her.
Serveres med en grøn salat.
En rigtig dejlig ret, som er hurtig at lave og smager af sommer og sol 🙂
Hej Mona,
Hej Jakob