Lækker græsk farsbrød med tilbehør

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
6885
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hvidløg, fed
1 kg
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
200 g
Feta, 40+
2 stk
Æg
2 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 stk
Løg eller zittauerløg
8 stk
Kartofler
1/2 dl
Olivenolie
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
Lækker græsk farsbrød med tilbehør

Græsk farsbrød med tzatziki og bådkarfofler. Kartoflerne vaskes og skæres i både. De vendes i olie og og kommes på en bradepande. Steges i ovnen i 30 – 45 minutter ved 200 grader.
Oksekødet blandes med hakkede perberfruger, løg, feta, revet hvidløg og æggene. Smages til med salt og peber. Farsen formes som et brød i et ildfast fad. Pensles med olie og bages i ovnen i 30 – 45 minutter ved 200 grader.
Agurkerne rives og vrides i et viskestykke. Blandes i en skål med yoghurt og hvidløg og smages til med salt. Du kan finde en opskrift på tzatziki her.
Serveres med en grøn salat.
En rigtig dejlig ret, som er hurtig at lave og smager af sommer og sol 🙂

2 comments

  1. Anonym sagde på oktober 11, 2012 Svar

    Hej Mona,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på oktober 11, 2012 Svar

    Hej Jakob

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?