Madopskrifter - Find opskrift på aftensmad
  • Forside
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
    • Dessert
    • Bagværk
    • Buffet
    • Morgenmad / Brunch
    • Lunch
    • Drink
    • Madpakke
    • Natmad
    • Tilbehør
  • Tøm dit køleskab
  • Blog
  • Top 10
    • Top 10 visninger
    • Top 10 anmeldelser
  • Nyhedsbrev
a

Opret konto

CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

Log ind

    • Opret konto
    • Bestil ny adgangskode
CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

  • Lækker græsk farsbrød med tilbehør

    • Mona Lillelund Ovesena
    • Hovedreta
    • Midt imellem
    • a
    • 6121
         0Stemmer
    Græsk farsbrød med tzatziki og bådkarfofler. Kartoflerne vaskes og skæres i både. De vendes i olie og og kommes på en bradepande. Steges i ovnen i 30 - 45 minutter ved 200 grader. Oksekødet blandes med hakkede perberfruger, løg, feta, revet hvidløg og æggene. Smages til med salt og peber. Farsen formes som et brød i et ildfast fad. Pensles med olie og bages i ovnen i 30 - 45 minutter ved 200 grader. Agurkerne rives og vrides i et viskestykke. Blandes i en skål med yoghurt og hvidløg og smages til med salt. Du kan finde en opskrift på tzatziki her. Serveres med en grøn salat. En rigtig dejlig ret, som er hurtig at lave og smager af sommer og sol :-)
    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/laekker-graesk-farsbrod-med-tilbehor/
    INSTAGRAM

    Kommentarer

    0:30
    1:30
    0.00 kr.
    4

    Ingredienser

    2
    stk
    Hvidløg, fed
    1
    kg
    Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
    200
    g
    Feta, 40+
    2
    stk
    Æg
    2
    stk
    Peberfrugt, rød og gul
    1
    stk
    Løg eller zittauerløg
    8
    stk
    Kartofler
    0,5
    dl
    Olivenolie
    1
    tsk.
    Salt, groft
    1
    tsk.
    Peber, friskkværnet
  • Lækker græsk farsbrød med tilbehør Banana bread on a plate Græsk farsbrød med tzatziki og bådkarfofler. Kartoflerne vaskes og skæres i både. De vendes i olie og og kommes på en bradepande. Steges i ovnen i 30 - 45 minutter ved 200 grader. Oksekødet blandes med hakkede perberfruger, løg, feta, revet hvidløg og æggene. Smages til med salt og peber. Farsen formes som et brød i et ildfast fad. Pensles med olie og bages i ovnen i 30 - 45 minutter ved 200 grader. Agurkerne rives og vrides i et viskestykke. Blandes i en skål med yoghurt og hvidløg og smages til med salt. Du kan finde en opskrift på tzatziki her. Serveres med en grøn salat. En rigtig dejlig ret, som er hurtig at lave og smager af sommer og sol :-) Prep Time: 0:30 Total time: 1:30 Servings: 4
  • SUNDHEDSFORMIDLERNES OPSKRIFTER

    Mexicansk pandekage

    Mexicansk pandekage

    1 pk. Pandekager, 1 gl. tomatsalsa, 1 avocado, 3 forårsløg, ½ agurk, ½ peberfrugt, 2 tomat, salat, 1 ds. majs,1 pk. kyll

    Læs mere
    0 visninger
    Nudelsalat med asiatiske deller

    Nudelsalat med asiatiske deller

    Start med at blande farsen til dellerne – hak løg, hvidløg og dild fint og bland det i kødet sammen med soya, fiskesauce, ingefær, salt og peber

    Læs mere
    4330 visninger
    Småkager med fuldkornsmel

    Småkager med fuldkornsmel

    Rør sukker og olie sammen i en skål. Tilføj mælken imens du rører, og bland godt. I en anden skål blandes melet, havregryn, bagepulver og vanill

    Læs mere
    6063 visninger
    Se flere

    OPSKRIFTER AF MESTERKOKKEN

    Tomatsalat til hverdag

    Tomatsalat til hverdag

    Vask tomaterne og skær dem i skiver.Bland salatdressingen og hæld den over tomaterne.Drys evt. purløg/finthakket løg over.Lad trække min. 30 minu

    Læs mere
    1759 visninger
    Bagt kartoffelmos

    Bagt kartoffelmos

    Kog kartoflerne møre (uden salt) og damp dem tørre. Tag gryden af blusset og rør smør og piskefløde i. Æggeblommerne piskes i et ad gangen og mo

    Læs mere
    8011 visninger
    Koteletter med karry og revne grønsager i fad

    Koteletter med karry og revne grønsager i fad

    Koteletterne vendes i karry og brunes på panden - brug enten smør eller margarine. Når de er færdigstegte lægges de i et velsmurt ildfast fad og

    Læs mere
    1842 visninger
    Se flere

    Følg os rundt omkring på nettet

    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/laekker-graesk-farsbrod-med-tilbehor/
    INSTAGRAM
    © 2009-2019 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbehodes | Vild Med Mad's
    • brugerbetingelser
    • Information om Vild Med Mad