- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3426
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 30, 2010
- 5 stk
- Gulerod/gulerødder
- 4 stk
- Kartofler
- 3 dl
- Sødmælk
- 4 stk
- Porre
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 50 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 2 dl
- Bouillon, grønsags
Grønsagerne hakkes/skæres i mindre stykker.
Smelt margarinen og svits grønsagerne nogle minutter.
Tilsæt bouillon og brig det i kog. Skru ned og lad det simre under låg i ca. 20. minutter.
Lad suppen afkøle lidt – kom det eventuelt i en skål.
Suppen blendes til pure og hældes tilbage i gryden.
Smag til med salt og peber. Tilsæt mælken – der kan også bruges fløde.
Varm suppen godt igennem, men den må IKKE koge.
Lun hvidløgsflute smager rigtig godt sammen med suppen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.