- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 4033
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 50 g
- Pistacienød, tørret
- 1 tsk.
- vanillesukker
- 250 g
- Mascarpone
- 500 g
- Jordbær
- 3 tbsp.
- Sukker (melis)
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
Rens jordbærrene og skær halvdelen i mindre stykker
Mos den anden halvdel af bærrene og fordel den i fire glas
Fordel mascarponecremen i de fire glas
Fordel jordbærstykkerne oven på cremen
Pisk fløden til flødeskum og læg en god klat i hvert glas
Hak pistacienødderne og drys lidt over flødeskummet
Hvad er mascarponecreme