- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 16924
- Pris pr. Portion
- 24.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 20, 2013
- 3 stk
- Gulerødder, små
- 4 stk
- Forårsløg, rå
- 1/2 stk
- rød peberfrugt
- 3 tsk.
- Citronsaft
- 35 g
- Ingefær, frisk
- 400 g
- Kylling
- 400 ml
- Kokosmælk
- 1 tsk.
- Gurkemeje
- 2 tsk.
- Rørsukker
En meget smagfuld kyllingret
Kylling stykkerne svitses på panden med lidt olie.
Gulerødderne og forårsløgene skæres i strimler og tilsættes kyllingkødet.
Det revne ingefærd tilsættes.
Kokosmælk og citronsaft tilsættes.
Lad det simre i ca. 10 min. Gurkemeje (giver en flot farve;-) og rørsukker tilsættes og der smages til med salt og peber.
Peberfrugten, der er skæret i tynde strimler, tilsættes kort før servering.
Serveringstips: Nudler eller ris
Indlægget udarbejde i samarbejde med Bedremaaltider.dk
Nem og hurtig ret, med en
Hej Jeg mangler et sted hvor
Ser lækker ud det skal prøves
Hej Bent og Solveig