- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Nytår
Påske
Sommer - Visninger
- 7691
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 14, 2012
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 1 1/2 dl
- Creme fraiche 38 %
- 50 g
- Mayonnaise
- 4 stk
- Tortilla/Meltortillas
- 1 stk
- Tomatpure (dåse)
- 1 1/2 dl
- Madlavningsfløde 8%
- 400 g
- Lakserester
Skær lakseresterne i små smykker
Bland alle ingredienser bortset fra wraps. Smag til med salt og peber. Bemærk, at det gerne må smage lidt fed – det hjælper senere.
Fordel blandingen ud over en wrap og rul den. Rul herefter sølvpapir eller husholdningsfilm omkring den. Gør dette med så mange af wrapsene, som der er lakseblanding til.
Alle wraps lægges nu på køl i 1-2 timer, så de bliver godt faste.
Server med dild dressing og skær dem evt. skævt, så de ligner små laksetårne på tallerkenen.
Hej Joachim 😉
Jeg har selv kun prøvet at
Hvad er dte for en slags laks
Hej Marianne. Det er
undskyld men hvad er wraps
@Kirsten: Wraps er de der
hvilken slags laks bruges der
@Tina: Det er røget