- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4551
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 15, 2014
- 1 stk
- Broccoli
- 1 stk
- Hvidkål
- 6 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 stk
- løg
- 250 g
- Hytteost, 20+
- 4 stk
- Æg
- 2 dl
- Creme fraiche 38 %
- 1 dl
- Loppefrø skaller
- 25 g
- Chiafrø
- 2 tsk.
- Salt
- 125 ml
- Mosede tomater øko
- 175 g
- Cheddar, 50+, revet
Bunden:
– Skræld gulerødder, snit Broccolli, hvidkål og løg – put det hele i en foodprocessor, så det bliver til en samlet masse.
– Rør blandingen sammen med æg, hytteost, creme fraishe, loppefrøskaller, chiafrø og smag til med salt
– Sæt dejen i køleskabet i ca. 30 min.
– Herefter formes bunden på en bageplade og sættes i ovnen ved 210 grader i 25-30 min.
– Herefter tages bunden ud og fyldet puttes på.
Fyld: (brug evt. dine egne favoritter 🙂
– Steg spinat og champignon på en pande (steg evt. i lidt fløde, men få væsken kogt ind)
– Smør bunden med mosede tomater
– Fordel revet ost (emmentaler)
– Put resten af fyldet på og drys med cheddar ost til sidst
– Sæt pizzaen i ovnen i ca. 20-25 min. ved 190 grader
– Tag pizzaen ud og lad den hvile min. 5 min.
Bunden kan være en smule saftig, men smagen er det hele værd:-)
Alle råvarer er friske og økologiske.
De ferske varer er købt i Rema 1000.
Chiafrø, loppefrøskaller og mosede tomater er købt ved familieogliv.dk