Lækker LCHF Pizza med grøntsagsbund

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2929
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Broccoli
1 stk
Hvidkål
6 stk
Gulerod/gulerødder
2 stk
løg
250 g
Hytteost, 20+
4 stk
Æg
2 dl
Creme fraiche 38 %
1 dl
Loppefrø skaller
25 g
Chiafrø
2 tsk.
Salt
125 ml
Mosede tomater øko
175 g
Cheddar, 50+, revet
Lækker LCHF Pizza med grøntsagsbund

Bunden:
– Skræld gulerødder, snit Broccolli, hvidkål og løg – put det hele i en foodprocessor, så det bliver til en samlet masse.
– Rør blandingen sammen med æg, hytteost, creme fraishe, loppefrøskaller, chiafrø og smag til med salt
– Sæt dejen i køleskabet i ca. 30 min.
– Herefter formes bunden på en bageplade og sættes i ovnen ved 210 grader i 25-30 min.
– Herefter tages bunden ud og fyldet puttes på.
 
Fyld: (brug evt. dine egne favoritter 🙂
– Steg spinat og champignon på en pande (steg evt. i lidt fløde, men få væsken kogt ind)
– Smør bunden med mosede tomater
– Fordel revet ost (emmentaler)
– Put resten af fyldet på og drys med cheddar ost til sidst
 
– Sæt pizzaen i ovnen i ca. 20-25 min. ved 190 grader
– Tag pizzaen ud og lad den hvile min. 5 min.
 
Bunden kan være en smule saftig, men smagen er det hele værd:-)
 
Alle råvarer er friske og økologiske.
De ferske varer er købt i Rema 1000.
Chiafrø, loppefrøskaller og mosede tomater er købt ved familieogliv.dk
 

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?