- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3177
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 23, 2011
- 1 tsk.
- Vanilliejesukker
- 200 g
- Revet ODENSE Ren Rå Marcipan
- 4 tbsp.
- Sukker (melis)
- 3 stk
- Æg
- 2 tbsp.
- Hvedemel
Marcipantærte:
Æg, sukker og vanilliesukker piskes og marcipanen tilsættes. Massen hældes i en tærteform, som forinden drysses med hvedemel
Bages ved 200 grader i 20 minutter.
Når tærten er afkølet pyntes den med jordbær eller anden bær og serveres med flødeskum.
En lækker tærte som smager godt som dessert eller til en kop kaffe/te.
Mange gode hilsner fra Mona
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.