Lækker og nem julekage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Dessert
Jul
Visninger
9309
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
150 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
2 tbsp.
Sukker (melis)
209 g
Hvedemel
80 g
Sukker (melis)
1 stk
Æggehvide
1 tsk.
Vaniljesukker
120 g
Sukker (melis)
4 stk
Æble / æbler
1 tbsp.
Kanel
50 g
Hasselnøddeflager
Lækker og nem julekage

Fyldet:
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i små stykker.
Hæld dem i en gryde sammen med sukker… lad dem varme langsomt op.
Lad dem derefter simre i ca. 5 minutter… stil på køl.Bunden:
Hak bagemargarine i mel og sukker… og saml dejen.
Tryk dejen ud i en smurt tærteform på 26cm.Marengslåg:
Pisk æggehviden stiv.
Tilsæt sukker og vanilje… pisk videre til den bliver sej.
Hæld det afkølede æblefyld ovenpå dejen.
Drys med hasselnødflager og kanel.
Fordel marengslåget på.
Bages i en 175 grader forvarmet ovn i 45 minutter.
Server med flødeskum eller cremefraiche.Tips: Lav dobbelt portion af æblefyldet og brug det til æblekage
https://www.vildmedmad.dk/aeblekage-3996/





En kommentar

  1. Anonym sagde på november 16, 2014

    Hvorfor skal bunden ikke

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?