- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
Frokost - Visninger
- 14091
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 12, 2012
- 1 tbsp.
- Mayonnaise
- 2 tbsp.
- Purløg
- 1 stk
- rødløg
- 1 tbsp.
- Kapers uden lage
- 100 g
- Ørred, varmrøget
- 1/2 stk
- citron, økologisk
- 2 tbsp.
- Creme fraiche 18 %
En varmrøget ørred trimmes for skind og ben.
Blandes forsigtigt med finthakket rødløg, klippet purløg, kapers, cremefraiche og mayonnaise.
Så stille det på køl i 30 minutter… inden salaten smages til med saft fra en øko-citron, friskkværnet peber og en lille smule salt.
Server salaten på groft brød og pynt af med ekstra purløg og radisser.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.