- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 6167
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 7, 2009
- 75 g
- pinjekerner
- 2 stk
- Pære (gerne conference)
- 500 g
- Hovedsalat, salatblade
- 50 g
- Parmesan, frisk
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tbsp.
- Honning, Akacie
Rist pijekernerne på en hed pande til de tager farve (cirka 0,5-1 minut).
Skær pærerne i aflange både og bland med salat og parmesanflager.
Rør dressingen sammen og hæld den over salaten.
Pinjekernerne tilsættes lige inden servering
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.