- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4454
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 7, 2009
- 3 bdt.
- Forårsløg, rå
- 5 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 450 g
- Kyllingebryst, filet
- 5 stk
- Hvidløg, fed
- 2 dl
- Hasselnøddekerner, hakkede
- 2 tbsp.
- Løg eller zittauerløg
- 1 tbsp.
- Salt og peber
- 300 kg
- Ris, parboiled (løse ris)
- 300 g
- Brune champignon
- 400 g
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 50 g
- Parmesan, revet
Optø spinaten ved at lægge det i en skål og hælde kogende vand ud over. Når spinaten er tøet op presset alt vandet ud af det med hænderne.
Opvarm boullionen.
Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde med olivenolie med salt og peber. Tilsæt ris og steg i 5 min. Skær kyllingen i små stykker. Tilføj halvdelen af boullionen til risblandingen. Snit champignonerne (/svampene) og forårsløgene og kom dem i risblandingen sammen med kyllingen. Når boullionen er absorberet, tilføjes resten af boullionen.
Hak hasselnødderne, de må godt være lidt grove.Når risene er færdige, røres spinat, nødder, smør og parmesan i retten.
Serveringsforslag
Med et godt (Irma)-brød til.
300 kg ris er måske lidt i
Når en peberkage bager, bager
Tja, 300 gram ris, forklare 5