Lækker risotto

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4454
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 bdt.
Forårsløg, rå
5 l
Bouillon, hønsekød, spiseklar
450 g
Kyllingebryst, filet
5 stk
Hvidløg, fed
2 dl
Hasselnøddekerner, hakkede
2 tbsp.
Løg eller zittauerløg
1 tbsp.
Salt og peber
300 kg
Ris, parboiled (løse ris)
300 g
Brune champignon
400 g
Spinat- frisk eller dybfrost
50 g
Parmesan, revet

Optø spinaten ved at lægge det i en skål og hælde kogende vand ud over. Når spinaten er tøet op presset alt vandet ud af det med hænderne.

Opvarm boullionen.
Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde med olivenolie med salt og peber. Tilsæt ris og steg i 5 min. Skær kyllingen i små stykker. Tilføj halvdelen af boullionen til risblandingen. Snit champignonerne (/svampene) og forårsløgene og kom dem i risblandingen sammen med kyllingen. Når boullionen er absorberet, tilføjes resten af boullionen.
Hak hasselnødderne, de må godt være lidt grove.Når risene er færdige, røres spinat, nødder, smør og parmesan i retten.

Serveringsforslag

Med et godt (Irma)-brød til.


3 comments

  1. Anonym sagde på februar 9, 2010

    300 kg ris er måske lidt i

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på februar 9, 2010

    Når en peberkage bager, bager

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på april 26, 2010

    Tja, 300 gram ris, forklare 5

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?