- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4451
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 22, 2010
Vi fik foræret en gang salat og agurker og vi havde lidt rester i køleskabet.
Salaten, den røde peber, rødløget, de kogte kartofler (fra dagen før) skæres i skiver og blandes sammen med majsene. Ovenpå lægges de stegte kyllingbryst stykker, der er kolde og skæres i skiver.
Dertil serverede vi: Asparges der var rullet sammen med en skive bacon og vendt på panden. Lidt fetaost. I stedet for olivenolien (dressing) blev der brugt tzatziki (hjemmelavet).
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.