- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 200 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 8073
- Pris pr. Portion
- 10.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 23, 2013
- 25 g
- Bagegær
- 3 dl
- Vand
- 1 dl
- Becel, flydende eller olie
- 500 g
- Hvedemel
- 100 g
- fuldkornshvedemel
- 6 tbsp.
- Græsk yoghurt (2 % fedt)
- 8 tsk.
- Basilikumpesto
- 1 stk
- chili, rå eller syltet
- 1 tsk.
- Havsalt
Chilien er med til at give brødet lidt “bid”. Mængden af chili er en smagssag – der blev brugt en chili styrke 6. Pestoen giver ikke meget smag, mere en oplevelse af fylde. Jeg brugte den sidste rest af hjemmelavet basilikumpesto;-)
Gæren opløses i vandet der er håndvarmt.
De andre ingredienser blandes sammen med – salt og den fint hakkede chili som det sidste.
Hold lidt mel tilbage, indtil æltningen viser at der er behov for alt melet.
Lad det hæve et par timer.
Ælt igen og rul en kugle og tryk det næsten flad på en bageplade. Lad det hæve ca. 30 min.
Pensel med mælk, rids brødet og drys eventuelt lidt mel på toppen.
Bages ved 215 grader i ca. 25 – 30 min.
Pynt evntuelt bødet med lidt friskhakket chili
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.