- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 200 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 10114
- Pris pr. Portion
- 10.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 23, 2013
- 25 g
- Bagegær
- 3 dl
- Vand
- 100 g
- Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
- 500 g
- Hvedemel
- 1 dl
- Becel, flydende eller olie
- 5 tbsp.
- Græsk yoghurt (2 % fedt)
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1 dl
- solsikkekerner
- 2 dl
- Havregryn
- 1 1/2 dl
- Vand
Jeg tror at man kan kalde brødet sundt – det smager i hvertfald dejligt;-)
Del 1
Bland havregryn og solsikkekernerne og hæld kogende vand over – land det stå 20 – 30 min.
Del 2
Opløs gæret i det håndlune vand.
Kom del 1 i.
Kom de øvrige ingredienser i – hold lid hvedemel tilbage, indtil æltningen viser at der er behov for alt melet.
Lad det hæve et par timer.
Ælt igen og rul en kugle og tryk det næsten flad på en bageplade. Lad det hæve ca. 30 min.
Pensel med mælk, rids brødet og drys eventuelt lidt havregryn på toppen.
Bages ved 215 grader i ca. 25 – 30 min.
Hej, jeg er lige faldet over
Hej Christina
Hej, – brødet ser lækkert ud,
Hej
Tak for dit svar, meeeeen….