- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
Tilbehør - Visninger
- 5533
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 30, 2012
- 140 g
- Pesto, rød eller grøn
- 25 g
- Bagegær
- 600 g
- Hvedemel
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1 dl
- Rapsolie
- 4 dl
- Minimælk 0.5 % fedt
Let at lave og smager særdeles godt.
Opløs gæret i håndlunt mælk (brug eventuelt lidt håndvarmt vand til opløsning af gæret, hvor mælken kommes i), tilfør rapsolie og den færdige pesto (denne gang var det en færdigkøbt pesto, men man kan naturligvis også selv fremstille en pesto: https://www.vildmedmad.dk/pesto-oregano-3255/ )
Kom halvdelen af melet , sukker og salt og rør det sammen.
Kom resten af melet i – måske lidt mindre måske lidt mere – og ældt det sammen. Dejen skal blød.
Lad det hæve mindst 30 min. gerne mere.
Ældt det igen og rul en kugle, der trykkes flad på bradepanden.
Lad det hæve mindst 30 min. Rids på kryds og tværs og pensel med mælk eller en æggeblomme.
Bag 25 – 30 min. ved 210 grader – brødet er færdigt når det lyder hult.
Det smager kun let af pesto og er kun lidt rødt. Hvis du kommer mere pesto i, skal du spare lidt på olien.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.