- Forberedelsestid
- 900 minutter
- Tilberedningstid
- 2700 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 8319
- Pris pr. Portion
- 21.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 29, 2015
- 250 g
- Fiskefillet
- 100 g
- Pastaskruer
- 1 stk
- Porre
- 50 g
- bacontern
- 2 stk
- Tomat
- 50 g
- Salatost
- 1 dl
- Hvidvin
- 2 spsk.
- Olivenolie
Pastaen koges i saltet vand. Baconen svitses i lidt olivenoliei på en pande sammen med de fintskårne porrer. Herefter kommes de i mindre skårne fiskestykker ved og hvidvin tilsættes. Krydder med salt og peber, gerne lidt salvie. Lad simre 5-6 min. Hæld vandet fra pastaen og fordel i et ildfast fad. Ingredienserne fra panden fordeles over pastaen og pynt med tomatskiver samt salatosten/ feta. Stil i ovnen ved 180 grader i 10 min og retten er klar til servering evt med en gang grøn salat. Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.