- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 7961
- Pris pr. Portion
- 7.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 6, 2014
- 5 stk
- Kogte kartofler
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 stk
- Snack peber
- 1 stk
- løg
- 2 tbsp.
- solsikkekerner
- 1 dl
- Solsikkeolie
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 tsk.
- Havsalt
Hurtigt, let, lækkert og ikke mindst billigt.
Start med hvidløgs-olien… blend alle ingredienserne og smag til med salt. (Hvis du tør :-D)
Skær løg og snack-peber i skiver.
Kogte kartofler i tern.
Og gulerødder i mønter.
Varm 1 spsk. hvidløgs-olie på en pande… og sæt resten i køleskabet. Olien kan holde sig i 14 dage og er desuden god til hjemmelavet pizza. Bryder man sig ikke om hvidløg… brug olie og de krydderier, man syntes bedst om.
Start med at svitse løg, gulerødder og snack-peber i 5 minutter uden de tager farve.
Skru helt ned for varmen og tilsæt kartoflerne og vend hyppigt.
Når kartoflerne er gennemvarme tilsættes solsikkekerner, som hurtigt varmes igennem.
Tips: Der kan selvfølgelig også bruges rå kartofler… i det tilfælde, skal kartoflerne på panden først og steges i 10 minutter inden de andre ingredienser kommes på panden.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.