- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Jul
Natmad - Visninger
- 6398
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 8, 2011
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 1 stk
- rødløg
- 5 dl
- Cheasy fraiche 9%
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 stk
- Æble / æbler
Et stort glas gode marinerede sild tages op af marinaden og duppes let med køkkerulle og skæres i passende bidder.
Kernehuset fjernes i æblet, men det skal ikke skrælles. Brug f.eks. Ingrid Marie. Det gir en flot farve. Rødløg pilles og finhakkes, æblet skæres i små tern.
Fløden piskes, men ikke alt for stiv og blandes med cheasyfraiche.
Bland nu det hele sammen og smag evt til med lidt groft salt.
Pas lidt på med dressingen. Det kan godt være man ikke skal bruge det hele/eller man kan tilsætte lidt ekstra sild. De er også gode dagen efter.
MUMS