- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2296
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 100 g
- Champignon
- 2 stk
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 2 dl
- Havregryn
- 1/4 dl
- Hasselnøddekerner, hakkede
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tbsp.
- Salt og peber
- 1/2 dl
- letmælk
- 1/2 tbsp.
- Chiliflager
- 1/4 dl
- Mandler
- 500 g
- Hakket kyllingekød
- 1/2 dl
- Persille, frisk
- 2 stk
- Æg
- 1/2 dl
- Hvedemel
Skær champignon i skiver, hak løg og persille, mandler og hasselnødder.
Bland alle ingredienserne sammen. Tilsæt mel og havregryn så farsen er lind og ikke tør. Steges på en pande til de er gyldne og sprøde.
Kan evt steges i karry som er svitset i lidt olie/becel.
Serveringsforslag
I sandwich
I burger
Med bagte rodfrugter i ovn
Med kartoffelmos, sovs og salat
Hvorfor skal karry svitses i