- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 15182
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 11, 2013
- 5 dl
- koldt vand
- 20 g
- Gær, tørret
- 1 tbsp.
- groft salt
DAG 1:
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt olie og salt – rør rundt
Tilsæt havregryn og kerner – rør rundt
Tilsæt grahamsmel – rør rundt
Tilsæt hvedemel, lidt ad gangen – konsistensen skal minde om en lidt tyk grød
Sæt film over skålen og lad dejen stå i køleskabet natten over
DAG 2:
Tænd ovnen på 225 grader (varmluft)
Sæt bollerne på bagepladen med et par skeer. Jeg plejer at få en 10-12 stykker (det er også det næringsberegningen er lavet efter), men det kommer jo an på smag og behag.
Bag bollerne i ca. 15 min.
Energi i hele opskriften
Energi pr. bolle (v/ 10 boller)
Energiprocent
Energi
11.096kJ / 2642 kcal
1109,6kJ / 264 kcal
Kulhydrat
411 g
41 g
66 E%
Protein
78 g
7,8 g
12 E%
Fedt
65 g
6,5 g
22 E%
Skal de i ovnen når de er sat
Hej Kathe.
Supergod, velsmagende og