- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 3035
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 9, 2009
- 250 g
- Flormelis
- 130 g
- makroner
- 4 tbsp.
- Nutella
- 3 stk
- Banan/er
- 3 stk
- Lagkagebunde, brune
- 5 dl
- Sødmælk
- 1 stk
- Lagkagecreme, Maizena
- 4 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 dl
- Vand
- 2 tbsp.
- Sherry, tør
Lagkage med bananer
1) Maizena kagecreme købes som pulver. Egen kagecreme kan også benyttes. Rør kagecremen sammen og stil den på køl i 30 minutter.
2) Kvas makronerne i mindre stykker og dryp sherry over.
3) Tag en lagkagebund og brug halvdenen af kagecremen og smør det på.
4) Kom makronerne på.
5) Læg den næste bund på kagen.
6) Smør et lag med Nutella på den. Hvis ikke du er til Nutella, kan syltetøj bruges.
7) Skær bananerne ud enten på langs eller i skiver. Kom dem i et lag oven på Nutellaen.
8) Kom den sidste kagecreme på og smør det ud.
9) Læg den sidste bund på.
10) Glasur: Flormelis kommes i en skål og 1 spsk. vand tilsættes under omrøring, fortsæt med at komme lidt vand i indtil det har en passende konsistens. Pas på ikke at komme for meget vand i, så bliver glasuren meget tynd!
11) Kom glasur på kagen.
12) Pisk fløde til flødeskum. Brug flødeskum til at dække siderne af kagen med.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.