Lagkage m. marengs

Bedømmelse: 2.8/5. Fra 4 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
12 personer
Kategori
Dessert
Visninger
11370
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 tbsp.
Sukker (melis)
1 l
Fløde 38 %, Piskefløde
350 g
Hindbær, dybfrost
3 dl
Sukker (melis)
5 stk
Æggehvide
100 g
Mandler, hakkede
1 1/2 tsk.
vanillesukker
Lagkage m. marengs

(Passer til to store bageplader)SUKKERBRØDSDEJ:Æggeblommer og sukker…..-piskes til hvidt skum.Mælk tilsættes…..-piskes videreSmeltet margarine, mel, bagepulver og vanilje …..- tilsættes. Dejen smøres på 2 stk. bagepapir i pladens størrelse. (Med kanter som til roulade) MARENGS:Æggehvider…..-piskes hvideSukker…..- vendes i. Marengsen bredes ud på sukkebrødsdejen og drysses med hakkede mandler. Bages ca. 20 minutter v/200 grader.Bagepapiret fjernes og bundene afkøles. De to bunde lægges sammen med :FYLDET Fløden piskes og foldes sammen med de sukkersødede optøede hindbær. Fyldet bredes ud på marengsen på den ene bund… Den anden bund lægges på med marengsen øverst.
(I stedet for frosne hindbær, kan der bruges friske jordbær, banan… eller andet… men så skal det ikke sukkersødes)


3 comments

  1. Dorthe (not verified) sagde på marts 18, 2012

    Kan man lave denne lagkage

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på marts 19, 2012

    Hej Dorthe.

    Bedømmelse: 4.0/5. Fra 2 stemmer.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på september 4, 2014

    Kan man ikke nøjes med at

    Bedømmelse: 2.5/5. Fra 4 stemmer.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?