- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 11370
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 16, 2010
- 3 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1 l
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 350 g
- Hindbær, dybfrost
- 3 dl
- Sukker (melis)
- 5 stk
- Æggehvide
- 100 g
- Mandler, hakkede
- 1 1/2 tsk.
- vanillesukker
(Passer til to store bageplader)SUKKERBRØDSDEJ:Æggeblommer og sukker…..-piskes til hvidt skum.Mælk tilsættes…..-piskes videreSmeltet margarine, mel, bagepulver og vanilje …..- tilsættes. Dejen smøres på 2 stk. bagepapir i pladens størrelse. (Med kanter som til roulade) MARENGS:Æggehvider…..-piskes hvideSukker…..- vendes i. Marengsen bredes ud på sukkebrødsdejen og drysses med hakkede mandler. Bages ca. 20 minutter v/200 grader.Bagepapiret fjernes og bundene afkøles. De to bunde lægges sammen med :FYLDET Fløden piskes og foldes sammen med de sukkersødede optøede hindbær. Fyldet bredes ud på marengsen på den ene bund… Den anden bund lægges på med marengsen øverst.
(I stedet for frosne hindbær, kan der bruges friske jordbær, banan… eller andet… men så skal det ikke sukkersødes)
Kan man lave denne lagkage
Hej Dorthe.
Kan man ikke nøjes med at