- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
Jul - Visninger
- 3449
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 11, 2011
- 1 tsk.
- Anis, stødt
- 200 g
- Sukker (melis)
- 150 g
- Mandler, hakkede
- 250 g
- Smør, saltet
- 180 g
- blød lakrids(evt skipper skrå)
- 2 stk
- Æg
- 1 tsk.
- bagepulver
- 200 g
- Brun farin
- 250 g
- Hvedemel
- 1 tsk.
- vanillesukker
1. Forvarm oven til 200 °C.
2. Bland smør, sukker og brun farin i en stor skål. Tilsæt æg og vaniljesukker og anis
3. Tilsæt mel, bagepulver og salt og bland til dejen har en cremet konsistens.
4. Tilsæt hakkede mandler og lakrids i tynde skiver
5. Placér afrundede spiseskefulde af dejen på en bageplade dækket med bagepapir og bag i 10-15 minutter. Lad kagerne afkøle på en bagerist.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.