- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 8479
- Pris pr. Portion
- 12.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 6, 2014
- 1 tsk.
- hindbærstøv
Is
3 æggeblommer piskes godt med 125 gr. hvidt sukker.
25 g renlakridspulver tilsættes – pisk lidt igen
½ l fløde piskes næsten stift og vendes forsigtigt i æggemassen
Fryses i mindst 8 timer
Hindbærskum
Frosne hindbær koges i ca. 2 min
Pureres gennem en finmasket si
Sødes efter behov
Til 2 portioner
Ca. 1 dl fløde piskes til bløde toppe
Heri vendes 3-4 tsk hindbærmasse
Hindbærsmag og farve skal være fremtrædende – ikke flødeskum
Skummet lægges på isen
Pyntes med hindbærstøv (Mill & Mortar) og hakkede pistachienødder
Jeg har fået denne skønne is
Jeg kan ikke se hvor mange
Hej Lene