- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1692
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 12, 2009
Skyl squashen godt og skræl med en kartoffelskræller lange strimler af den til du når kernerne (roter undervejs, så strimlerne ikke bliver for brede)
Hæld 5 dl vand i en gryde og bland tomatpuréen i sammen med lidt salt
Kog strimlerne i et minut og lad dem dryppe af
Hak løget og varm olien op på en pande
Sauter løgene til de er klare
Snit champignonerne og put dem i panden og sauter videre i et minut
Hæld hvidvinen i og lad det koge nogle minutter
Bland ost og fløde i panden og kog sovsen lidt tykkere til det er en jævn sovs
Smag til med salt og peber
Lun laksen lidt i ovnen og server det hele sammen
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.