- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 17636
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 27, 2013
- 800 g
- Laks, fersk (med og uden skind)
- 5 tbsp.
- Sennep, dijon
- 2 tbsp.
- Brun farin
Der er bare så let og smager bare så godt;-)
Lakssiden/stykket lægges med skinsiden i en staniolbakke.
Dijonsennep smørres i et godt lag på laksen – kun den side der vender op.
Brun farin fordelse jævnt over siden med sennep.
Staniolbakken “lukkes” med sølvpapir.
På kuglegrill, indirekte varme i ca 20 min. Eller i ovn ca. 180 grader i ca. 20 min
Serveringstips: Salat og kartofler (forkogt i ca 10 min. derefter sammen med laksen på grill eller i ovn).
Hej!
Hej Bente