Laks med dijonsennep og farin – meget let og lækkert

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
14387
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
800 g
Laks, fersk (med og uden skind)
5 tbsp.
Sennep, dijon
2 tbsp.
Brun farin
Laks med dijonsennep og farin – meget let og lækkert

Der er bare så let og smager bare så godt;-)
Lakssiden/stykket lægges med skinsiden i en staniolbakke.
Dijonsennep smørres i et godt lag på laksen – kun den side der vender op.
Brun farin fordelse jævnt over siden med sennep.
Staniolbakken “lukkes” med sølvpapir.
På kuglegrill, indirekte varme i ca 20 min. Eller i ovn ca. 180 grader i ca. 20 min
Serveringstips: Salat og kartofler (forkogt i ca 10 min. derefter sammen med laksen på grill eller i ovn).

2 comments

  1. Anonym sagde på september 13, 2013

    Hej!

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på september 13, 2013

    Hej Bente

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?