Laks med godt tilbehør
Ingredienser

DAG 1: Opløs gæren i vandet. Tilsæt olie og salt - rør rundt Tilsæt havregryn og kerner - rør rundt Tilsæt grahamsmel - rør rundt Tilsæt hved
Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader Squashen skylles og snittes i tern Cherrytomaterne skyldes og skæres i halve Hæld vandet fra kikærter
Skær løg, hvidløg og kyllingebrysterne i tern. Steg først løg og hvidløg til de er klare. Steg derefter kyllingebrysterne med. Skær tomaterne i
Rester fra julen kender vi vist alle til, her er en lækker ret med overskydende hamburgerryg. Optø spinaten i bunden af en gryde med en lille smule
Kartoffelmos m/ persillerod: Man kan bruge sine favorit rodfrugter, men synes persillerod giver mosen en dejlig nøddeagtig smag. Skræl bagekartofler
1) Skær kartofler, kød og løg i små små tern.2) Steg løg, kød og kartofler på hver sin pande, til det er mørt og pænt brun
Kommentarer