- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2797
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 11, 2011
- 1 stk
- Citronsaft
- 2 tsk.
- Karry, pulver
- 2 dl
- Creme fraiche 9 %
- 1/2 tsk.
- Salt og peber
- 2 stk
- Laks, fersk (med og uden skind)
- 2 skive(r)
- Ost, fast, 40+
- 1/2 tsk.
- Salt og peber
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 250 g
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 1 tbsp.
- Rapsolie
Rist karryen på en tør pande i 1-2 minutter.
Rør det sammen med cremefraiche og citron og smag til med salt og peber.
Krydr laksen med salt og peber, læg osten på… sæt i ovnen ved 200 grader i 25 minutter.
Svits hvidløg og løg i en gryde med olie og tilsæt ærterne.
Varm igennem under omrøring i 4-5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Mos dem let med en gaffel.Serveringsforslag:
Server evt. med andre grønsager
Bagte kartofler
Salat og brød
Karry-cremen og løg-ærterne går rigtig godt med al slags fisk.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.