- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4423
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 13, 2010
- 3 tbsp.
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 500 g
- Wokgrøntsager (pose)
- 2 tbsp.
- Mango chutney, sød
- 200 g
- Nudler
- 50 g
- Mandler
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 dl
- Hvidvin
- 4 stk
- Laksebøffer
- 4 tbsp.
- Mango chutney, mild
Del 1
Ovnfast fad smøres med olivenolie. Laksestykkerne kommes i fadet, smøres med chutney og hvidvinen hældes i fadet (mængden af hvidvin skal tilpasses fadets størrelse). Sættes i ovnen i 20 min. ved 200 grader.
Del 2
Nudlerne koges i henhold til anvisningen på pakken. Mængden af nudler kan tilpasses graden af “sult”.
Wokblandingen svitses, mandlerne og lidt mango chutney tilsættes. Balsamico hældes over retten.
Serveringsforslag: Friskbagt brød
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.